COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Irina Rimes a lansat un nou videoclip pentru piesa dedicată omului care a reînviat-o

Irina Rimes a lansat un nou videoclip pentru piesa dedicată omului care a reînviat-o

Irina Rimes nu încetează să-și surprindă fanii! Astăzi tocmai a lansat un nou videoclip pentru piesa „Băiatul meu frumos”, dedicată unei persoane speciale din viața sa.

Melodia se numește „Băiatul meu frumos”, face parte din ultimul album ,„Cosmos” și are o încărcătură emoțională aparte pentru artistă.

Videoclipul conține imagini video adunate din ultimul turneu al cîntăreței.

Artista a publicat videoclipul pe pagina sa oficială, însoțit de un mesaj emoționant:

„Am avut parte pe scenă de cele mai strălucite momente din viața mea de pînă acum alături de oamenii care mi-au devenit frați și surori. Scena este locul unde nu avem altă credință decît MUZICA, respiram și trăim din tot ceea ce creăm împreună și asta ne unește”, a scris Irina Rimes pe Facebook.


„Vreau să îi mulțumesc acestui om, acestei iubiri, care m-a înființat și m-a desființat”

„Videoclipul piesei „Băiatul meu frumos” aduce omagiu oamenilor cu care împărtășesc aceeași pasiune pe aceeași scena cu mine. Piesa este dedicată omului care m-a reînviat, care a fost un întreg moment al vieții mele și în jurul căruia mi s-a învîrtit universul pînă cînd a ajuns la ceea ce este acum”, a mai scris cîntăreața.

În primele ore de la lansare, videoclipul a strîns peste 34 de mii de vizualizări. Un succes remarcabil a avut și postarea artistei de pe pagina oficială de Facebook.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load