TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Gordienko a lansat videoclipul piesei ,,Prison” cu care participă la Eurovision

Gordienko a lansat videoclipul piesei ,,Prison” cu care participă la Eurovision

Imagini fierbinți, senzualitate și pasiune, în cel mai nou videoclip al Nataliei Gordienko.

Interpreta este pregătită să cucerească publicul de la Eurovision cu noua ei piesă ,,Prison”, transmite NOI.md cu referire la unica.md.

,,Sînt încîntată să vă prezint noul meu videoclip la piesa “Prison” !
Azi o zi importantă pentru mine și pentru toți cei care prețuiesc arta. Și, tot astăzi, vom afla cine va reprezenta Moldova la concursul Eurovision 2020!

De fiecare dată cînd îmi amintesc de filmările acestui videoclip, mă iau fiorii… Chiar și așa, a fost o experiență minunată și sînt recunoscătoare pentru această aventură extraordinară prin care am trecut.

În general pot să vă spun că m-am obișnuit deja cu filmările în condiții extreme: să alerg prin zăpadă în rochie subțire, ploi, noroi, căzături… Fără toate astea m-aș cam plictisi.


Mulți dintre voi știți de micul incident pe care l-am avut recent și rănile de la mîini din timpul filmărilor… Chiar dacă pare nesemnificativ, mi-a intrat în memorie pentru totdeauna.

Pentru mine sînt foarte importante acum susținerea și feedback-ul din partea voastră! Într-un ceas bun. Să-mi țineți pumnii!”, a scris interpreta.

Linia melodică a piesei este semnată de Filip Kirkorov și Dimitris Kontopoulos, iar versurile sînt scrise de Sharon Vaughn și Dimitris Kontopoulos.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load