Gordienco a dezvăluit taina nașterii fiului său

Gordienco a dezvăluit taina nașterii fiului său

Natalia Gordienco a avut prima sa apariție publică după naștere. Artista a povestit în exclusivitate despre maternitate și a confirmat că a născut în decembrie un băiețel.

„Mă simt foarte bine, mă simt diferit. Niciodată nu am crezut că viața se schimbă după naștere, dar se pare că e așa. Viața mea s-a schimbat spre bine. A fost o perioadă destul de complicată, dar și cea mai fericită. Sarcina a fost fără probleme. Am avut cîteva momente, stări, am pus 20 de kilograme în plus, din care au mai rămas șase și jumătate. Pe parcursul sarcinii am mîncat foarte mult, mîncam tot, însă am renunțat complet la cafea”, a menționat artista pentru emisiunea „O seară perfectă”.

Ea a dezvăluit și numele micuțului, dar și în ce țară a ales să îl aducă pe lume:

„Nașterea a fost naturală, în afara țării, în Franța. A durat 6 ore. Ultimele luni au fost mai grele, îmi era greu să mă mișc. Acum dorm cîte 2-3 ore pe zi. Pe băiețelul meu îl cheamă Cristian, e săgetător, ca și mine. Încă nu știu cu cine seamănă, e în continuă schimbare. Alăptez, dar nu avem un regim bine stabilit”, a adăugat proaspăta mămică.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load