TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Familia lui Adrian Ursu, cu gîndul la vacanța de iarnă (VIDEO)

Familia lui Adrian Ursu, cu gîndul la vacanța de iarnă (VIDEO)

Nu este un secret că de Anul Nou, artiștii își petrec timpul cîntînd. Nici pentru Adrian Ursu, noaptea dintre ani nu este o excepție, astfel încît, pe interpret anul nou îl va întîlni cîntînd.

"Revelionul și noapte de Anul Nou este ziua în care îmi amintesc cum a fost anul care pleacă și cum mi-aș dori să fie anul care vine. Încerc să găsesc acele 2-3 minute ca să mă gîndesc la asta și atunci cînd chiar cîntam la mai multe evenimente, pe parcursul nopții, în drum de la un eveniment spre altul, mă gîndeam la acest lucru. Îmi fac anumite planuri și vise, dar, realizabile", a declarat Adrian Ursu.


Interpretul spune că s-a străduit dintotdeauna să fie cu picioarele pe pămînt și își dorește lucruri care se pot realiza.

"Așa nu ne dezamăgim. Dacă se împlinesc acele lucruri, este minunat. Iar dacă se împlinește ceva mai mult, atunci și mai mult ne bucurăm... Revelionul e sărbătoarea cînd le spunem mulțumesc părinților, le spunem mulțumesc celor ai casei. Încercăm să avem o atmosferă caldă și frumoasă", a mai povestit interpretul.

Adrian Ursu mai spune că în familia sa, de obicei, Revelionul se sărbătorește pînă la ora 00:00.

"După ora 00:00 eu cînt. Chiar dacă în acest an eu voi fi departe de casă, voi fi la Dublin, noi avem obișnuința de a compensa noaptea de Revelion cu 7 zile de vacanță. Așa negociez eu cu familia mea. Deocamdată asta e alegerea. Dar nu-mi oare rău".

Vedeți în materialul de mai jos și care era cel mai dorit cadou a lui Adrian Ursu, dar și ce își dorește de la anul 2020:

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load