COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Eurovision Moldova: Un participant dă de înțeles ca la noi totul se hotărăște cu bani

Eurovision Moldova: Un participant dă de înțeles ca la noi totul se hotărăște cu bani

Ca în fiecare an, după finala națională a concursului Eurovision, apar și oameni nemulțumiți. Anul acesta nu este o excepție, iar potrivit unuia dintre participanți și în acest an voturile au fost cumpărate și a cîștigat cel care a avut punguța plină, scrie Noi.md.

Pasha Parfeny, unul din favoriții preselecției din acest an a scris pe o rețea de socializare că a rămas dezamăgit de concurs și a declarat că Moldova rămîne în continuare una dintre cele mai corupte țări din Europa.

Cu toate acestea, Parfeni a ținut să le mulțumească fanilor săi.

„Prieteni, sînt enorm de recunoscător pentru toată susținerea și aprecierea, pe care am simțit-o și am primit-o de la voi. Pentru mine acesta e cel mai mare premiu, mai mare decît un loc oarecare, obținut cu orice preț, material și emoțional.


Înainte de concurs circula o părere că ar fi bine să ieșim din concurs și să boicotăm Eurovision 2020. Dar pentru mine rezultatul participării mele în acest concurs este confirmarea că avem mult de muncit ca să transformăm Moldova într-o țară a meritocrației și a dreptății.

Mă întristează azi comentariile fanilor europeni pe rețelele sociale, care scriu că am demonstrat că sîntem o țară coruptă în care banii hotărăsc totul.

Dar asta înseamnă că mai avem de lucru la acest capitol și că trebuie să luptăm împreună ca să schimbăm ceva acasă și să fim văzuți altfel de afară.

Eu sînt un norocos pentru că am susținerea voastră. Am fost mereu convins că banii, mai ales acei murdari și ceea ce poți obține cu ei, nu-ți aduc satisfacție și fericire. Rămîn cu această convingere în continuare.

Continuăm să facem artă în Moldova și pentru Moldova. Apele trec, arta rămîne”, a scris interpretul.

Reamintim că în urma preselecției naționale al Eurovision, reprezentant al Republicii Moldova, a fost desemnată Natalia Gordienco.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load