COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Dulceață „Made in Moldova”, apreciată de o vedetă din Federația Rusă

Dulceață „Made in Moldova”, apreciată de o vedetă din Federația Rusă

Calitatea produselor „Made in Moldova” și gustul acestora sînt apreciate în întreaga lume.

De această dată „vedeta” este dulceața de nuci grecești fabricată de compania Orhei-Vit. Aceasta a fost scoasă în prim plan de o interpretă cunoscută pe plan internațional, în special în spațiul CSI.

Într-o postare pe rețeaua de socializare Instagram, aceasta a expus dejunul servit, menționînd dulceața pe care a servit-o pe clătite.


Produsul a fost recunoscut și de următorii din Republica Moldova care au ținut să atragă atenția la țara de origine a dulceții.

Mai devreme cunoscuta prezentatoare de televiziune și fostă participantă la proiectului "Dom-2", Olga Buzova, după cum și-a obișnuit publicul, a împărtășit ce produse a ales pentru prînz.

Prezentatoarea TV își ține mereu fanii la curent cu ce face și cum își petrece timpul liber, pe Instagram Stories. Astfel, într-un story, Olga a filmat bucatele de pe masă. Tot acolo, admiratorii ei au putut vedea și o sticlă de suc produs în Moldova, de aceeași companie. Importatorul produselor Orhei-Vit în Seychelles furnizează pentru toate hotelurile și restaurantele din insule.

Contactați de Bani.md, reprezentanții companiei Orhei-Vit au declarat că cazurile date nu reprezintă un parteneriat comercial și s-au arătat plăcut surprinși de aprecierea oferită și de această dată de vedeta din Federația Rusă.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load