COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Divorțul dintre Harlamov și Asmus a fost numit o glumă

Divorțul dintre Harlamov și Asmus a fost numit o glumă

Prezentatorul emisiunii Comment Out, Vladimir Marconi, a declarat pentru Komsomolskaia Pravda că Cristina Asmus și Garik Harlamov au anunțat că divorțează în cadrul unui show, aceasta a fost o glumă.

Vedetele care vin la această emisiune scriu în Instagram altor persoane publice comentarii pe care le inventează autorii proiectului. Dacă oaspeții refuză să facă acest lucru, ei sînt nevoiți să suporte diferite "pedepse".

După cum scrie ria.ru, Marconi a spus că Asmus și Harlamov au venit la show, iar anunțul despre divorț nu este real.

"În ultima noastră rundă, cînd este egalitate, noi aruncăm o monedă (pentru a determina cîștigătorul - n. red.), dar de data aceasta noi am decis că ei trebuie să îndeplinească o pedeapsă pentru doi. După cum puteți vedea, atît la Garik, cît și la Cristina textul coincide cuvînt cu cuvînt. Deci, acest text este copiat de pe foaie", a spus el.


Trebuie remarcat faptul că mesajele soților sînt similare, dar nu identice.


Prezentatorul a adăugat că, pînă la lansarea emisiunii, Asmus și Harlamov vor nega cuvintele sale.

"Garik și Cristina au fost cei mai buni participanți ai show-ului. Din moment ce sînt actori minunați, după inerție o lungă perioadă de timp ei vor spune cu siguranță: "nu, nu". Dar, de îndată ce în luna iulie va apărea emisiunea, noi imediat vom da toate cărțile pe față", a concluzionat el.
Pentru a confirma cuvintele lui Marconi, ziarul a atras atenția asupra faptului că acum două zile unul dintre participanții echipei Comment Out, actorul Andrei Trușin, a publicat o fotografie comună cu Harlamov.

Anterior, Harlamov și Asmus au anunțat că au decis să divorțeze după opt ani de căsătorie. Artiștii au menționat că nu este de vină nici filmul "Text", nici autoizolarea, nici "cineva al treilea".

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load