Directorul Anastasiei Zavorotniuk a infirmat zvonurile privind moartea ei

Directorul Anastasiei Zavorotniuk a infirmat zvonurile privind moartea ei

În cadrul unui interviu oferit postului de televiziune NTV, directorul artistic al Anastasiei Zavorotniuk, Stas Hristov, a chemat la încetarea speculațiilor în jurul stării de sănătate a actriței, infirmînd totodată informația privind decesul ei. 


„Anastasia Zavorotniuk și anturajul ei solicită încetarea speculațiilor în jurul stării de sănătate a acesteia și îndeamnă oamenii să creadă doar informațiile care apar în mass-media oficială”, a declarat Hristov. 


Rudele lui Zavorotniuk nu sînt gata să ofere comentarii oficiale referitor la starea de sănătatea a acesteia, a adăugat directorul, solicitînd să se respecte decizia familiei actriței. 


Anterior, cîteva canale Telegram au publicat corespondența în care, chipurile, unul dintre angajații spitalului a comunicat că Zavorotniuk ar fi decedat la 5 octombrie. Însă la instituția medicală jurnaliștilor li s-a declarat că ei nu au o astfel de pacientă. Ulterior un prieten al actriței care a dorit să-și păstreze anonimatul a infirmat aceste informații, o declarația asemănătoare a făcut și directorul lui Zavorotniuk, Marina Potapova. 


Informația privind înrăutățirea stării de sănătate a actriței a apărut în presă în luna august. Producătorul trupei „Laskovîi mai”, Andrei Razin, a declarat că aceasta a fost diagnosticată cu o tumoare malignă la creier în ultimul stadiu. Nu există nici o confirmare a acestei informații. Rudele Anastasiei confirmă indirect că actrița s-ar afla la spital. 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load