Din clipurile lui Carla’s Dreams, direct pe marele ecrane din Los Angeles

Din clipurile lui Carla’s Dreams, direct pe marele ecrane din Los Angeles

Vera Zadoinov, o tînără moldoveancă de 19 ani, a obținut rolul principal într-un film care va fi produs de Warner Bros, una dintre cele mai cunoscute companii americane specializate în producerea de filme și de diferite spectacole de televiziune.


Despre acest lucru a anunțat mama fetei, care a scris pe o rețea de socializare cît de mîndră este de fiica sa și de succesele pe care le înregistrează aceasta.


„7 ore de drum pînă în LA Warner Bro – lansarea filmului „The Dancing Class”. Eroina principală o vedeți mai jos, blonda mea cu ochi albaștri. Nu știu ce să vă spun, cînd ți se spune că din toate filmele prezentate ăsta a fost cel mai bun, iar actrița a redat exact ce a vrut regizoarea. Începutul e bun și mai mîndri ca noi părinții nimeni nu poate fi. Dar cînd după lansare oamenii se apropiau și îi făceau complimente pentru cea mai reușită actorie, of… Tare am vrut să fac video pe loc, dar nu am avut voie, așa că așteptați cînd va apărea pentru publicul larg. Drumul spre stele e lung, dar cu pași mărunți cu siguranță va ajunge, iar pentru aceasta merită să mai trăiesc”, a menționat mama tinerei, Gașițoi Violeta.Amintim că, în luna iulie a anului trecut, Vera s-a filmat și în videoclipul piesei „Lacrimi și pumni în pereți”, cîntată de Carla’s Dreams. Atunci, fiica avocaților Roman Zadoinov și Violeta Gașițoi și-a luat prin surprindere părinții, aceștia aflînd despre rolul fiicei lor abia cînd au văzut piesa deja lansată.


Vera Zadoinov este o actriță originară din Republica Moldova, de mai mulți ani fiind stabilită împreună cu familia în SUA, Los Angeles. A studiat la Liceul San Juan din California și la Universitatea „Ivana Chubbuck Acting Studios Hollywood” din Los Angeles. În perioada cînd se afla la Chișinău a reușit să joace și pe scena Teatrului „Eugene Ionesco”.Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load