Diana Brescan își deschide sufletul și povestește detalii din culisele relației cu mama

Diana Brescan își deschide sufletul și povestește detalii din culisele relației cu mama

În Luna Femeilor, interpreta Diana Brescan își deschide sufletul și ne dezvăluie detaliile din culisele unei relații adevărate de prietenie între o mamă și fiică.


Mama are un rol bine determinat în viața fiecăruia, dar cine a spus că ea nu poate fi și cea mai bună prietenă a ta? Să ai o relație cu mama la acest nivel, se pare, e ceva special.,,Mama e cea mai bună prietenă a mea de cînd mă ştiu, cu ea am o relație aparte. Ea m-a ajutat și susținut mereu în scopurile și visurile mele. Cînd eram mică îmi spunea de nenumărate ori că sînt cea mai bună și că, sigur, voi avea succes în ceea ce fac, iar pentru asta îi mulțumesc! Pentru faptul că m-a încurajat la momentul potrivit și mi-a crescut sentimentul de încredere în propria persoană, în propriile forțe. 


Datorită ei, știu ce îmi doresc și unde aș vrea să ajung. Pentru că a fost mereu cea mai bună prietenă a mea, confidentul meu, am ajuns să știu foarte bine cum funcționeaza relațiile adevărate de prietenie și să îmi aleg ușor oamenii cu care am plăcere să comunic mai des. Îi sînt recunoscătoare pentru modul în care m-a crescut în toți acești ani. Nu cred că cineva mă poate cunoaște la fel de bine ca ea”.,,Atunci cînd am o bucurie sau o problemă, pe ea o sun întîi. Mama m-a îndrumat să fac muzică și datorită ei sînt ceea ce am ajuns să fiu acum! Cînd eram mică și făceam primii pași în scenă, mama era alături de mine. Și de-a lungul anilor, mi-a oferit cea mai importantă lecție: Să ajung acolo unde îmi doresc, indiferent de suișuri și coborîșuri, și să muncesc pentru asta, să fiu bună în ceea ce fac! Îi doresc să fie sănătoasă și să se simtă fericită și iubită. Eu voi fi alături de ea.Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load