De sărbătoiri Nelly Ciobanu a fost alături de moldovenii din Italia (FOTO)

De sărbătoiri Nelly Ciobanu a fost alături de moldovenii din Italia (FOTO)

Recent, la Torino a avut loc cea de-a X ediție a Mărțișorului din Torino.

Evenimentul a fost organizat de către Asociația culturală ”Basarabia”, sub patronajul Ambasadei Republicii Moldova în Italia și al Consulatului general din Milano. În program au evoluat Nelly Ciobanu, grupul de dans popular ”Vatra”, formația ”Amurg”, artiști din comunitatea moldovenească.

Cu acest prilej, șeful misiunii diplomatice de la Roma a conferit diplome de merit pentru promovarea valorilor culturale și a tradițiilor Președintei Asociației culturale ”Basarabia”, fondatoarea Festivalului Mărțișor din Torino, Larisa Olărescu, Președintelui Asociației "Primo Passo" Iurie Răileanu, Președintei Asociației culturale ”Plai” Natalia Petica, precum și directorului Radio Torino International Rino Cassese, pentru colaborare valoroasă și sprijin acordat comunității moldovenești din Torino în promovarea culturii și a tradițiilor.

”Confer o diplomă de merit tuturor moldovenilor din Torino - o comunitate frumoasă, bine integrată, dar care, totodată, nu-și uită rădăcinile.”, a menționat ambasadorul în cuvîntul său de salut și de felicitare adresat celor prezenți.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load