Cum s-a distrat Celentano la concertul lui Artur Pirojkov (VIDEO)

Cum s-a distrat Celentano la concertul lui Artur Pirojkov (VIDEO)

Unul dintre momentele culminante ale primului concert muzical solo al lui Artur Pirojkov în Crocus City Hall, care a surprins publicul cu un show de amploare și spectaculos, a fost participarea lui Andriano Celentano, care s-a distrat de minune pe scenă în timpul interpretării cîntecului „Ca Celentano” (”Как Челентано”).

În timpul spectacolului, Artur Pirojkov a coborît în sală printre spectatori și i-a bucurat cu vestea că la concert este prezent Andriano Celentano. El s-a apropiat de eroul melodiei sale și l-a invitat să urce pe scenă. Acesta a reacționat pozitiv la această solicitare și a început să danseze și să cînte foarte vioi pe scenă. Publicul a fost uimit, încîntat și copleșit, pentru că iubitul și legendarul Andriano Celentano se află la incredibilul spectacol la care sînt prezenți și ei.

Marea mirare s-a produs atunci cînd Artur Pirojkov, spre sfîrșitul piesei, l-a prezentat pe acest artist, care era Maurizio Schweitzer - sosia oficială a lui Andriano Celentano.

De remarcat faptul că la Crocus City Hall este organizat periodic concertul lui Celentano Tribute Show, publicul fiind martorul unui spectacol uimitor a lui Adriano Celentano interpretat de Maurizio Schweitzer, vestita dublură al legendarului star, care se aseamănă nu numai după exterior, ci și după maniera sa scenică și carismă.

Maurizio Schweitzer, care interpretează rolul vedetei italiene de cinema și de estradă, Adriano Celentano, de mai bine de un an, împreună cu colectivul, călătorește prin lume cu concerte-tribut și peste tot sînt primiți cu brațele deschise. Chiar și criticii remarcă o asemănare incredibilă cu originalul: aceeași voce, gesturi, pauze leneșe pe care publicul le iubește atît de mult.

După cîteva minute, toată sala uită deja că aceasta este o parodie și pur și simplu se bucură de spectacolul care-i transferă pe oaspeți în acele vremuri îndepărtate, dar în același timp, atît de apropiate. Acesta este obiectivul principal al creatorilor Celentano Tribute Show. El și-a prezentat spectacolele uimitoare în diferite țări ale lumii și peste tot acest lucru a încîntat nespus de mult publicul.

Este de remarcat faptul că talentatul și minunatul Maurizio Schweitzer s-a născut pe aceeași stradă ca și Celentano și, putem spune, a absorbit din copilărie atmosfera în care a crescut și a devenit vedetă idolul său.                                        

 
 
 
                                                   

 

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load