Cum a votat juriul și publicul la selecția națională Eurovision 2019

Cum a votat juriul și publicul la selecția națională Eurovision 2019

În seara zilei de ieri, 2 martie, a aut loc selecția națională a concursului Eurovision 2019. În etapa finală au ajuns zece concurenți care au luptat pentru a merge la Tel Aviv să ne reprezinte țara cu piesa lor.


Cîștigătoarea concursului a devenit Anna Odobescu, care a interpretat piesa „Stay”. Pentru a determina un cîștigător a fost selectat un juriu care a acordat puncte participanților. Rezultatul final a reprezentat punctele oferite de jurați adunate cu voturile telespectatorilor.


Vedeți mai jos pentru cine au votat membrii juriului și pe cine au ales telespectatorii.

Votul membrilor juriului


#Votul telespectatorilorCea de-a 64-a ediției a Concursului Muzical Eurovision 2019 va avea loc în Israel, după ce anul trecut, la Lisabona, interpreta Netta a cucerit publicul cu piesa „Toy”. Concursul se va desfășura în Tel Aviv Convention Center și va fi format din două semifinale, 14 și 16 mai, și finala ce va avea loc la data de 18 mai 2019.


Tradițional, show-ul va fi transmis în direct de Moldova 1, Radio Moldova și on-line pe TRM.MD. Reprezentanta Republicii Moldova va evolua la Eurovision Song Contest 2019 în a doua semifinală, care va avea loc pe 16 mai.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load