COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cleopatra Stratan este însărcinată? Reacția lui Edward Sanda

Cleopatra Stratan este însărcinată? Reacția lui Edward Sanda

Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează un cuplu de cîteva luni. Cei doi nu și-au ascuns relația și și-au ținut fanii la curent cu tot ceea ce au făcut.

Recent, au apărut zvonuri cum că Edward și Cleopatra vor deveni părinți. Interpretul a făcut primele declarații și a lămurit misterul. Totul a pornit de la o imagine în care artistul apare ținîndu-i mîna pe burtă, iubitei lui, scrie libertatea.ro.

Toți s-au gîndit că aceștia vor să transmită un mesaj. “Eu și Cleopatra Stratan nu așteptăm niciun copil. De la noi o să știți întotdeauna adevărul”, a scris Edward Sanda pe pagina sa de Instagram.


Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, după ce aceștia au colaborat mai întîi pe plan profesional.

“Da, sîntem împreună! Atunci cînd au apărut speculațiile că noi eram împreună, nu eram. Colaboram strict muzical, ne vedeam la studio, am lansat o piesă împreună și după ce a bubuit toată chestia aia, am continuat să vorbim. Oricum vorbeam foarte mult și foarte des și cumva ne-am apropiat inevitabil. Am simțit că avem foarte multe în comun, avem o conexiune foarte frumoasă împreună și sîntem chiar la fel în tot. Tot ceea ce am căutat eu vreodată văd acum în ea. E chiar ce căutam eu”, a mărturisit Edward Sanda, pentru Antena Stars.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load