TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Brio Sonores, despre colaborarea cu Igor Krutoi și ce prevede contractul

Brio Sonores, despre colaborarea cu Igor Krutoi și ce prevede contractul

Membrii trupei Brio Sonores au dezvăluit, în cadrul emisiunii „O seară Perfectă” de la Pro TV, cum a început colaborarea cu producătorul Igor Krutoi.

„Istoria e lungă, durează cam trei ani. Noi am participat la New Wave în anul 2016 şi atunci am făcut cunoştinţă cu Igor Krutoy şi toată echipa lui. Am avut cîteva colaborări în Moscova, am fost invitaţi de către el, după care am fost contactati anul acesta, pentru a încheia un contract cu el şi ca să devină producătorul nostru”, a dezvăluit solistul Veaceslav Timofti.


„Contractul mai mult presupune clauze referitoare doar la activitate. Este vorba despre drepturi de autor, drepturi de interpretare şi asta trebuia fixat din punct de vedere juridic. Prin intermediul lui avem deja acces la tot pămîntul, teritoriul, are surse media peste tot, la fel şi de producţie. Nu avem nici un obstacol. Este studio şi zi şi noapte, venim înregistrăm, el compune, noi cîntăm”, a adăugat Dumitru Mîţu.

Totodată, pentru sursa citată, au dezvăluit că păşesc spre un nou nivel. „Schimbările sînt spre bine. Ni se deschid noi orizonturi. Noi automat păşim într-un alt nivel, care este foarte important pentru noi şi pentru ceilalţi din jurul nostru. Păşim într-o etapă mai responsabilă”, a spus Mihai Gandraman.

Amintim că, la 15 iunie curent, băieții au anunțat că renumitul compozitor rus Igor Krutoy este oficial producătorul lor.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load