TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Autoarea Zîmbărele, despre moartea Innei: Nu e prima dată. Un coșmar (VIDEO)

Autoarea Zîmbărele, despre moartea Innei: Nu e prima dată. Un coșmar (VIDEO)

Lumea o știa drept una dintre cele mai amuzante personaje din cadrul proiectului Zîmbărele care îi aparține Victoriei Roșca.


Dar vestea că în gravul accident de la Căuşeni a decedat bloggeriţă Inna Cujba (Inna Coffeina) a venit ca o bombă în data de 17 octombrie lăsînd multă lume îndurerată, transmite Noi.md.


Victoria Roșca a vorbit aseară despre această tragedie, despre cum a aflat și unde se afla în acel moment.


,,Eram acasă. Abia mă întorsesem de la școală, după ce l-am dus pe Ovi. Intrînd în casă brusc am fost sunată întruna de mai multe persoane străine. La un moment dat am răspuns și o domnișoară îmi spune: - Bună ziua. Doamna Victoria, a murit Inna”, a declarat Victoria Roșca.


Aceasta spune că este telefonată foarte multă lume, din următori, adică nu a fost prima dată cînd să fie anunțată de anumite chestii făcîndu-se niște glume urîte la tema asta.


,,De asta, dacă sincer, eu nu prea am reacționat, pînă cînd am deschis Instagram-ul și cineva din oameni străini mi-au transmis poze din primele minute ale accidentului. În presă încă nu era informația. Și eu, desigur că m-am panicat. Pozele nu erau atît de clare pentru că erau blurate. Nu înțeleam, eram cuprinsă de panică. L-am sunat pe Juglea (coleg de la Zîmbărele), l-am sunat pe cine să sun... Îi spun că Inna nu răspunde la telefon, dar apelul merge. Apoi l-am sunat pe logodnicul Innei, nu mi-a răspuns... Apoi a apărut deja în presă că Inna Cujba a murit în accident”, a povestit Victoria Roșca, cu lacrimi în ochi.


Autoarea proiectului Zîmbărele a povestit și cum a făcut cunoștință cu Inna.


,,Ea e o prietenă a prietenei mele. Am cunoscut-o într-un salon de frumusețe. Ea era atît de frumoasă și noi o admiram, cumva. Ea nu prea era persoana care să intre în contact, să vorbească din start foarte repede. Dar întotdeauna eu i-am admirat calmitatea de care ea dădea dovadă, cum reacționa ea la bîrfe. Îmi plăcea foarte mult că ea zîmbea, Inna întotdeauna zîmbea. Apoi noi căutam o fetiță frumoasă pentru un sketch video și prietena mea mi-a sugerat să o iau pe Inna că ea vrea să se filmeze. Eu m-am mirat. La care prietena mea îmi spune că Inna mă urmărește și vrea să se filmeze dar îi e rușine să îmi spună. Și așa Inna a făcut din echipa noastră de mai bine de un an”.


Victoria povestește că toți au îndrăgit-o, au mers reciproc și pe la bunei.


,,Inna chiar e diferită de noi. Băieții mei (din cadrul proiectului Zîmbărele) așa se uitau cu gura căscată la ea, o căutau. Am legat o relație frumoasă”.


Victoria Roșca a plîns singură, departe de ochii lumii, dar oricum a fost criticată.


,,Asta e nimic pe lîngă tragedia care s-a întîmplat. Eu de obicei nu răspund la mesaje rele, oamenilor răutăcioși... Dar numai noi cei care am cunoscut-o știm prin ce am trecut... Dar am fost învinuiți pentru că sîmbătă am petrecut-o pe Inna pe ultimul drum, iar duminica aveam un spectacol care era pus deja de 3 săptămîni. Eu am încercat să amîn, dar toate biletele deja erau vîndute. Și cei cu mai multă experiență mi-au spus că-s artiștii, actorii, ies în fața publicului, uneori, și cînd părinții îs pe patul de moarte. Eu a trebuit să dau dovadă de această dîrzenie, și, am jucat spectacolul. La final de spectacol am îndemnat oamenii să fie prudenți la volan”.


Autorea proiectului a povestit și despre confuzia care s-a creat:


,,În presă erau foarte multe titluri de genul: Actrița de la Zîmbărele a decedat... Așa că mulți credeau că eu îs cea care am murit, a fost afectată și familia mea. Noi am fost atacați la propriu și figurat. Dar vă zic, asta e nimic în comparație că și-a pierdut viața un om care l-am cunoscut îndeaproape, cu care am stat la ceai. Ea ne-a spus ce vrea să facă mai departe, ea e bravo...ea învăța din mers... Noi o păstrăm vie în memoriile noastre.... Cînd am fost la înmormîntare și am văzut părinții, frate, soră... toți puși la pămînt de durere... Nu vrei să mai dai nici o replică pe Internet oamenilor răutăcioși.... Și te rogi să treacă timpul”.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load