Anna Odobescu: Sper să reprezint ţara cu demnitate la Eurovision

Anna Odobescu: Sper să reprezint ţara cu demnitate la Eurovision

Interpreta Anna Odobescu, care va reprezenta Republica Moldova la Eurovision, spune că este mîndră de rezultatul obţinut şi că a avut emoţii mari în cadrul finalei naţionale Eurovision Song Contest.


„Am avut emoţii foarte mari, dar sînt emoţii frumoase, emoţii de nedescris şi sînt foarte mîndră într-adevăr că mi-a reuşit. Pentru mine este un pas foarte important în viaţa mea. Şi sper să reprezint ţara cu demnitate, voi face totul pentru asta”, a declarat Anna Odobescu.


Interpreta a ţinut să mulţumească celor care au susţinut-o în cadrul concursului.


Amintim că sîmbătă, 2 martie, a avut loc finala naţională Eurovision 2019. Piesa „Stay” interpretată de Anna Odobescu a acumulat cele mai multe voturi din partea juriului şi a fost şi printre preferatele publicului.


Seara a fost deschisă de cîştigătorii etapei naţionale de anul trecut, trupa DoReDoS. Rînd pe rînd cei 10 participanţi au înfruntat emoţiile şi au ieşit pe scenă. Prestaţiile artiştilor au fost apreciate de către un juriu compus din şapte membri. Cu un recital a venit şi interpreta de peste Prut, Ester Peony, care va reprezenta România la competiţia din Tel Aviv.


Învingătoarea etapei naţionale va urca pe scena de la Tel Aviv în a doua semifinală, ce va avea loc pe 16 mai. Alături de reprezentata Republicii Moldova, pe scena de la Tel Aviv vor urca interpreţi din Elveţia, Suedia, Irlanda, Austria, Letonia, România, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croaţia, Lituania, Malta. La Eurovision 2019 vor concura interpreţi din 43 de ţări.


Dacă va trece de această etapă, reprezentanta Republicii Moldova va participa în finala ediţiei Eurovision Song Contest 2019, ce va avea loc pe 18 mai.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load