Alla Pugaceva, criticată dur pentru rochița periculos de scurtă (FOTO)

Alla Pugaceva, criticată dur pentru rochița periculos de scurtă (FOTO)

Este admirată de milioane de fani, totuși, Alla Pugacheva devine deseori ținta criticilor. Nu toți internauții apreciază stilul vestimentar pe care îl adoptă la 70 de ani.


În curînd Primadonna va marca împlinirea celor 70 de ani, vîrstă la care, să recunoaștem, arată foarte bine. Deși Alla Pugaciova refuză să vorbească despre operațiile estetice, cei mai mulți sînt convinși că doar datorită acestora artista arată atît de bine.
Recent, aceasta a participat la un eveniment monden, un concert organizat cu ocazia jubileului vechiului său, Valerii Leontiev. Dat fiind faptul că acesta este recunoscut pentru un stil vestimentar nonconformist, chiar extravagant, Primadonna a optat pentru o ținută cu care să iasă în evidență.

Vedeta s-a remarcat adoptînd un look mult prea tineresc, după cum se exprimă internauții, aceștia fiind deranjați de faptul că artista și-a etalat picioarele într-o fustiță prea scurtă pentru onorabila ei vîrstă.
Alla Pugacheva și-a asortat acea little black dress cu botine cu toc și ciorapi lungi pînă la genunchi, un sacou roșu tuxedo stilizat și un chipiu tip school boy.
Credeți că o femeie ar trebui să se îmbrace potrivit vîrstei sau totuși așa încît să se simtă bine?

 


 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load