COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Actorul Mel Gibson s-a infectat cu COVID-19

Actorul Mel Gibson s-a infectat cu COVID-19

Actorul şi regizorul australian Mel Gibson, în vîrstă de 64 de ani, a fost spitalizat timp de o săptămînă, în primăvara acestui an, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19, iar de atunci s-a vindecat complet, informează People.

Gibson a fost diagnosticat în luna aprilie şi a fost tratat într-un spital din Los Angeles.

„A fost testat pozitiv în aprilie şi a petrecut o săptămînă în spital”, a declarat reprezentantul lui. „A fost tratat cu medicamentul Remdesivir, cît timp a fost spitalizat, şi de atunci a fost testat negativ de mai multe ori şi pozitiv pentru anticorpi”, scrie News.ro.


Mel Gibson locuieşte în California cu partenera lui Rosalind Ross, cu care are o relaţie din 2014. Cei doi au un băiat, născut în 2017. El este al nouălea copil al actorului.

În Statele Unite, totalul contaminărilor cu noul coronavirus a depăşit 4 milioane şi mai mult de 144.000 de oameni au murit din cauza Covid-19.

Mel Gibson, născut pe 3 ianuarie 1956, este actor, regizor, producător şi scenarist. A fost recompensat cu două premii Oscar în 1996, pentru pelicula „Inimă neînfricată” (Braveheart), la categoriile „cel mai bun film” şi „cel mai bun regizor”.

Cineastul a fost nominalizat încă o dată la premiile Oscar, în 2017, cu filmul „Hacksaw Ridge”, la categoria „cel mai bun regizor”.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load