COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

ABBA anunță lanseara unor piese noi

ABBA anunță lanseara unor piese noi

ABBA, una dintre cele mai populare, inovatoare și inspirante formații din toate timpurile, va scoate, după 39 de ani, cinci melodii noi.

Lansarea discografică (care va fi precedată de un miniturneu de istorie, cîteva inedite concerte digitale), se va întîmpla în 2021. În trecut, muzicienii au refuzat o oferă de 1 miliard de dolari pentru un nou album și turneu.

Legendarii muzicieni suedezi au acceptat în cele din urmă să urce pe scenă împreună, însă ascunși în spatele unor holograme de înaltă tehnologie (VR), care îi vor prezenta publicului ca în perioada lor de glorie. Pînă acum membrii formației- Benny Andersson, Bjorn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad și Agnetha Faltskog – au refuzat toate propunere de a se reuni și de a scoate un nou album.


În trecut, ABBA au refuzat o oferă de 1 miliard de dolari pentru un nou album

În 2000, o importantă casă de discuri le-a propus cel mai mare contract lumea muzicală, în valoare de 1 miliard dolari, dar pe care muzicienii l-au refuzat. ”Am vorbit o oră cu Björn Ulvaeus de la ABBA, pe internet. Este în carantină acum, are o insulă în Arhipelagul Stockholm. Au înregistrat deja 5 melodii noi. Trebuiau să fie lansate la sfîrșitul acestui an. Dar din cauza unor dificultăți tehnice și a pandemie planurile le-au fost amînate. Dar mi-a promis că muzica nouă ABBA va fi lansată în 2021”, a declarat Geoff Lloyd, coproducător al podcastului ”Reasons To Be Cheerful”

Ultimul album de studio al ABBA a fost lansat în 1982, în timp ce trei piese nelansate au fost făcute publice un deceniu mai tîrziu, în 1993 și 1994.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load