COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

„A fost odată la Castel… Avanpremiera de Crăciun” ©

„A fost odată la Castel… Avanpremiera de Crăciun”

Cele mai spectaculoase evenimente în perioada sărbătorilor de iarnă se vor da în acest an la Castel Mimi! Programul sub genericul „A fost odată la Castel…” va începe pe 14 decembrie și va dura până pe 12 ianuarie 2010. În această perioadă, Castel Mimi se va transforma într-un adevărat „Sătuc al Crăciunului”, unde, pe parcursul a o lună, oaspeții se vor delecta cu un program artistic de iarnă în cadrul a șase evenimente tematice.

„A fost odată la Castel... AVANPREMIERA DE CRĂCIUN” este primul din acest șir de evenimente, în cadrul căruia se va face o „repetiție generală” înainte de sărbători, se va inaugura Pomul de Crăciun și se va intra cu voie bună în cea mai frumoasă perioadă a sfârșitului de an.

Programul vast al evenimentului va satisface toate categoriile de vârstă:

  • Moldova National Youth Orchestra va susține un concert ce ne va inspira spiritul de sărbătoare prin intermediul celor mai îndrăgite și faimoase piese de Crăciun din filme și desene animate;
  • „Trenul lui Moș Crăciun”, care va duce oaspeții evenimentului de la Gara Feroviară din Chișinău direct la scările Castelului Mimi!;
  • Porții NELIMITATE de izvar;
  • Multe gustări delicioase;
  • Un show de lumini spectaculos, acompaniat de muzică și proiectat pe clădirea castelului;
  • Casa lui Moș Crăciun, în care picii vor putea comunica direct cu cel mai îndrăgit și așteptat personaj al sărbătorilor de iarnă;
  • Un Târg de Crăciun, de unde veți putea procura cele mai originale cadouri pentru prieteni și cei dragi.

De menționat că, transportul spre și dinspre eveniment va fi organizat de însăși Moș Crăciun, care își va aștepta oaspeții în trenul său, la Gara Feroviară Chișinău. Este vorba de un tren diesel modern care va aduce oaspeții până la porțile Castelului. Prețul pentru o călătorie rapidă și sigură este de doar 70 de lei (dus-întors). Trenul va porni din Chișinău la ora 15:30, iar retur, de la Castel Mimi spre Chișinău, la ora 19:30.

Prețul biletelor:

  1. Biletele Early Bird sunt disponibile la preţul de 250 de lei, până duminică, 1 decembrie.
  2. Biletele standard vor putea fi achiziționate începând cu 1 decembrie și până în ziua evenimentului, la prețul de 350 de lei.

Copiii până la 12 ani vor avea acces gratuit la evenimente, iar cei mai mari vor avea acces la eveniment doar însoțiți de părinți și cu bilet de intrare.

Biletele la eveniment și la tren pot fi achiziționate prin intermediul platformei iTicket.

Mai multe detalii, urmăriți pagina de Facebook Castel Mimi și pagina evenimentului.

„A fost odată la Castel… Avanpremiera de Crăciun” va avea loc sțmbătă, 14 decembrie, începând cu orele 16:30 și până la 20.00, la Castel Mimi.

Să înceapă aventura sărbătorilor de iarnă!

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load