X 
Приднестровье новостей: 1406
Акция протеста новостей: 1685
Война в Украине новостей: 6115
Евровидение новостей: 504

Гринпис: Реки Великобритании задыхаются от пластика

20 июн. 2019, 3:31   В Мире
2442 0

Locuitorii unui liniștit oraș polonez au intrat în panică din cauza unui șofer băut! În data de 13 iunie, în jurul orei 10 seara, un bărbat a fost surprins la o tură pe străzile orașului, la volanul unui tanc de model T-55, transmite telegraph.md.

Mai mulți localnici au sunat panicați la poliție, crezînd că sînt atacați de forțe armate. Agenții s-au deplasat imediat la fața locului, unde l-au găsit pe individ liniștit, lîngă mastodontul de 40 de tone, care între timp fusese parcat pe strada principală din Pajęczno. Bărbatul de 49 de ani a consumat băuturi alcoolice, moment în care s-a decis să scoată tancul sovietic, neînmatriculat, la o plimbare.

Polițiștii l-au arestat imediat, iar acum polonezul riscă pînă la opt ani de închisoare pentru „pericol de catastrofă pe uscat, apă sau aer”. Cu toate acestea, individul ar putea fi condamnat doar pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Blindatul T-55, produs în anii ’50 de Uniunea Sovietică și care se află încă în uz în mai multe țări, a fost preluat a doua zi de un fost soldat, cu experiență în blindate.

0
0
0
0
0

Добавить комментарий

500

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Как вы оцениваете решение об индексации пенсий на 6% с 1 апреля?