COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Zinaida Greceanîi a felicitat poporul rus cu Ziua Unității Naționale

Zinaida Greceanîi a felicitat poporul rus cu Ziua Unității Naționale

În numele poporului moldovenesc și al său personal, președintele Parlamentului Moldovei, Zinaida Greceanii, a transmis cele mai sincere felicitări cu ocazia Zilei Unității Naționale președintelui Dumei de Stat a Adunării Federale a Federației Ruse, Veaceslav Volodin, președintelui Consiliului Federației Adunării Federale a Federației Ruse, Valentina Matvienko și Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, transmite Noi.md.

Zinaida Greceanîi a transmis cele mai calde urări poporului Federației Ruse cu ocazia acestei mari sărbători, care a devenit un simbol al înțelegerii, toleranței și deschiderii Rusiei moderne. "Numai prin unitate, diversitate și patriotism putem asigura pacea și bunăstarea popoarelor noastre", a scris președintele parlamentului moldovean în mesajul său.

Profitînd de această ocazie, Zinaida Greceanîi a exprimat o profundă apreciere pentru sprijinul și eforturile în vederea consolidării prieteniei între țările noastre, legate printr-o istorie comună.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load