Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Zinaida Greceanîi a felicitat poporul rus cu Ziua Unității Naționale

5 noi. 2019,, 13:15   Politică
3519 7

În numele poporului moldovenesc și al său personal, președintele Parlamentului Moldovei, Zinaida Greceanii, a transmis cele mai sincere felicitări cu ocazia Zilei Unității Naționale președintelui Dumei de Stat a Adunării Federale a Federației Ruse, Veaceslav Volodin, președintelui Consiliului Federației Adunării Federale a Federației Ruse, Valentina Matvienko și Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, transmite Noi.md.

Zinaida Greceanîi a transmis cele mai calde urări poporului Federației Ruse cu ocazia acestei mari sărbători, care a devenit un simbol al înțelegerii, toleranței și deschiderii Rusiei moderne. "Numai prin unitate, diversitate și patriotism putem asigura pacea și bunăstarea popoarelor noastre", a scris președintele parlamentului moldovean în mesajul său.

Profitînd de această ocazie, Zinaida Greceanîi a exprimat o profundă apreciere pentru sprijinul și eforturile în vederea consolidării prieteniei între țările noastre, legate printr-o istorie comună.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?