Zinaida Greceanîi a felicitat poporul rus cu prilejul Zilei Rusiei

Zinaida Greceanîi a felicitat poporul rus cu prilejul Zilei Rusiei

Președintele Parlamentului Republicii Moldova Zinaida Greceanîi adresat un mesaj de felicitare Președintelui Dumei de Stat a Adunării Federale a Federației Ruse Veaceslav Volodin, cu prilejul Zilei Rusiei, transmite Noi.md


Felicitarea este cu prilejul zilei de 12 iunie, cînd poporul multinațional al Federației Ruse marchează cea mai importantă sărbătoare de stat - Ziua Rusiei.


"Aceasta este sărbătoarea devenirii noii statalități ruse, bazată pe principiile valorilor fundamentale, ale libertății, democrației și drepturilor omului, principii menite să asigure un înalt nivel de trai și sporirea bunăstării cetățenilor Rusiei. Numai un stat puternic, care acordă prioritate grijii pentru fiecare cetățean, păstrării valorilor umane universale în baza egalității și respectului reciproc al popoarelor, poate fi cu adevărat suveran", scrie ]n mesaj. 


Zinaida Grecianîi și-a exprimat încrederea că și în continuare dezvoltarea stabilă a relațiilor între Republica Moldova și Federația Rusă, în ansamblu, va depinde de eficiența eforturilor comune, de interesul pentru rezultatul comun, de munca fructuoasă a fiecăruia dintre cele două țări. 


"Poporul nostru este recunoscător pentru atenția constantă acordată de Dumneavoastră și pentru asistența în soluționarea problemelor cu care se confruntă țara noastră.Vă felicit cordial și Vă doresc multă sănătate, pace, fericire și prosperitate!", scrie în mesaj. 


 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load