COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Zero susţinere pentru Stamate din partea PAS din Hînceşti

Zero susţinere pentru Stamate din partea PAS din Hînceşti

Organizația Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) din Hîncești nu o va susține la alegerile din 15 martie curent pe Olesea Stamate, candidatul formațiunii, ci îl va susține pe candidatul independent, Grigore Cobzac – mebru al PAS.

Astfel, Marcel Petrușan, Președintele Organizației orășenești PAS Hîncești, a venit cu unele precizări, scrie Tribuna:

„În urma noutăților de ieri apărute în presă, referitor la candidații de pe circumscripția 38, în calitate de Președinte al Organizației orășenești PAS, trebuie să mă expun și eu. Noi, cei din Hîncești, permanent am mizat pe un principiu democratic în luarea deciziilor. Prin urmare, avînd candidatul desemnat de centru- d-na Stamati și un candidat membru PAS, înaintat de noi, d-nul Cobzac, am hotărît dilema prin vot. Unanim, colegii au ales candidatura d-nului Cobzac, pe care și îl vom susține”.

Totodată, ieri, conducerea PAS a venit cu o reacție în privința faptului că Grigore Cobzac a decis să candideze independent: “Cu privire la situația din circumscripția uninominală Hîncești și decizia domnului Grigore Cobzac de a se înregistra în calitate de candidat independent la acest sufragiu, menționăm că în discuțiile cu conducerea partidului acesta a declarat că nu intenționează să candideze la aceste alegeri. Regretăm situația creată. PAS o va susține în continuare pe doamna Olesea Stamate, desemnată în calitate de candidat de către Consiliul Politic Național PAS”.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load