Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Voronin rămîne în viața politică, pentru ca noilor deputați "să nu le fie trist"

15 mar. 2019,, 11:20   Politică
4211 3

Acum 18 ani, PCRM avea 71 de mandate în Parlament, iar anul acesta nu a trecut pragul electoral.

Invitat la Moldova 1, Voronin a comentat afirmația că fără el în Parlament va fi plictisitor. Politicianul, în vîrstă de 77 de ani, spune că va mai fi în viața politică și va comenta „ca să nu fie trist în Parlament”.

„Eu voi fi în viața politică, mă voi strădui să fac comentarii ca lor să nu le fie trist în Parlament, să se gîndească la multe lucruri. De multe ori dintr-o parte se vede mai bine decît din interior, vedem cum vor începe. Dar văd că încă nu pot începe, se bîlbîie toți”, a declarat Voronin la Moldova 1.

Întrebat dacă va rămîne la conducerea Partidului Comuniștilor chiar și după ce formațiunea nu a tregut pragul electoral în alegeri, Voronin a declarat că următorul lider al partidului va fi ales la congresul PCRM: „Continuăm lupta. Cu președinția partidului se va hotărî la Congresul partidului, care va fi peste un timp oarecare”.

Partidul Comuniștilor a fost reprezentat în Parlament începînd cu anul 1998. În 2001, PCRM avea avea 71 de mandate din 101, devenind primul și unicul partid din istoria Republicii Moldova care obține majoritatea constituțională.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?