X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Vor avea foștii democrați un candidat la prezidențiale? Răspunsul lui Candu

25 feb. 2020,, 08:15   Politică
3768 0

Președintele „Pro Moldova”, Andrian Candu, spune că orice partid care reușește să ajungă la un nivel de organizare e păcat să nu participe în alegeri, deși e prematur să dea acum un răspuns cu privire la un potențial candidat pentru alegerile prezidențiale.

Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii Punctul pe Azi, la TVR Moldova.

Întrebat dacă viitorul partid va înainta un candidat pentru alegerile prezidențiale din 2020, Candu a răspuns că, deși este prematur să dea un răspuns în acest sens, crede că: „[...] Orice partid care reușește să ajungă la un nivel de organizare și la un nivel de eficiență este păcat să nu aibă un candidat pentru unele sau alte alegeri. Bătăliile electorale sînt cele care fac un partid să fie mai bun”.

Candu a menționat că grupul politic pe care îl conduce lucrează acum asupra aspectelor juridice de constituire a partidului.

„Încă nu am reușit să elaborăm foarte bine din punct de vedere juridic toate materialele și toate procesele care presupun înregistrarea unei mișcări politice. Am făcut primele demersuri legate de rezervarea denumirii. sîntem la început de cale”, a spus Candu și a menționat că formațiunea nu înregistrează deocamdată cheltuieli așa cu nu are echipă în teritoriu și încă nu și-a găsit un sediu.


Banii ar urma să vină din surse proprii, finanțări ale oamenilor de afaceri sau donații.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?