COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Vlah, despre eventualitatea alegerilor anticipate: punctul de plecare - 20 octombrie

Vlah, despre eventualitatea alegerilor anticipate: punctul de plecare - 20 octombrie

Politicienii republicani examinează mai multe căi de evoluție a situației din țară și nu exclud nici una dintre ele.

Opinia aparține bașcanului Găgăuziei, Irina Vlah, și a fost exprimată în cadrul emisiunii „Glavnoe” de pe postul de televiziune TVC 21, relatează eNews.

„Cred că liderii actualei coaliții de guvernare PSRM-ACUM nu exclud eventualitatea alegerilor parlamentare anticipate. Mai ales avînd în vedere modificările care sînt pregătite pentru a fi introduse în legislația electorală, acele inițiative care sînt trimise Curții Constituționale a RM. Adică putem presupune astăzi că alianța examinează posibilitatea pregătirii către alegerile anticipate.


Cu toate acestea, cred că există și opțiuni pentru menținerea coaliției în forma sa actuală și continuarea activității în cadrul acesteia. Mi se pare că politicienii republicani, cei care se află astăzi în fruntea țării, iau în considerare mai multe căi de evoluție a situației și nu exclud nici una dintre ele.

Dar ne rămîne foarte puțin timp. Dacă coaliția consideră un punct de plecare ziua de 20 octombrie, atunci să așteptăm această dată. Și solicităm persoanelor care iau decizii în această alianță să fie prudenți și să acționeze exclusiv în interesul țării și al oamenilor acesteia ... ”, a spus Vlah.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load