X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Vlah a comentat scandalul de la Gagauz-Gaz: Acești angajați au fost protejaţi de PDM

22 aug. 2019,, 17:10   Politică
3773 0

Bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, a reacționat la povestea unui locuitor al orașului Comrat, de la care reprezentanții filialei locale a Gagauz-Gas SRL se presupune că estorcau bani sub un pretext inventat.

Ea a declarat că angajații instituției implicate în acest caz au fost numiți în posturile deţinute, fiind protejaţi direct de fostul deputat al PDM Nikolai Dudoglo și Partidul Democrat, informează point.md.

„Sînt uimită de cinismul și obrăznicia fără margini a angajaților Gagauz-gaz SRL, care extorcau 20 de mii de lei de la un locuitor al Comratului. Andrei Mihailov și Anna Bejenari au fost numiți în aceste posturi sub patronajul direct al lui Nikolai Dudoglo și al Partidului Democrat. Dar chiar și după înlăturarea PDM de la guvernare, această pereche a decis să nu renunţe la vechile metode de umplere a propriilor buzunare. Sînt sigură că astfel de scheme de obţinere ilicită de bani erau intens utilizate de Gagauz-gaz SRL", a scris Vlah pe pagina sa de pe rețeaua de socializare.

Bașcanul Găgăuziei a cerut conducerii Moldovagaz SA și personal șefului acesteia, Vadim Ceban, să ia atitudine de acest caz și să pornească o anchetă oficială pe numele angajaților Andrei Mihailov și Anna Bejenari.

Reamintim că activistul mișcării publice StopHam-Moldova, Iuri Sakalî, care deține proprietăți imobiliare de locuit în Comrat, a acuzat reprezentanții filialei locale a Gagauz-Gas SRL de estorcare și de organizarea unei scheme frauduloast prin fabricarea încălcărilor inexistente în utilizarea contoarelor de gaz.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?