TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Vladislav Kulminski îl va da în judecată pe Octavian Țîcu. Motivul

Vladislav Kulminski îl va da în judecată pe Octavian Țîcu. Motivul

Fostul consilier al prim-ministrei Maia Sandu pe politică externă și planificare strategică, Vladislav Kulminski, a anunțat că îl va da în judecată pe Octavian Țîcu, pentru acuzațiile aduse de acesta la adresa sa, precum că ar fi „agent de influență rus”.


„Cel mai grav, este ca Dl. Ticu mi-a ofensat familia, străbunii mei, care, împreună cu 8 copii, au fost duși de regimul criminal stalinist din Grigoriopol in Siberia de doua ori, a doua oara străbunica mea fiind prea slabă sa urce in camion, fiind practic aruncata acolo de soldați. Jumătate de ei nu au mai văzut Moldova. Ne vedem in judecata”, a scris Vladislav Kulminski pe pagina sa de Facebook.


Kulminski a confirmat, pentru Unimedia, că îl va acționa în judecată pe Țîcu în cel mai scurt timp, adăugînd că îl așteaptă pe ultimul „la orice emisiune TV, în orice format, cu orice moderator, să-i spună în fața ceea despre ce a bîrfit pe fățiș anterior”.


Reacția vine după ce Octavian Țîcu a declarat, în cadrul emisiunii Puterea a 4-a, de la N4, că Vlad Kulminski ar fi unul dintre „agenții de influență ruși din anturajul Maiei Sandu”.


„Întrebările mele sînt legate de anturajul Maiei Sandu și dacă Maia Sandu în general cunoaște despre acest anturaj și îl tolerează sau este influențată de acest mediu care este în jurul ei. În jurul ei sînt agenți de influență ruși. sînt foarte vizibili și unul dintre ei este Vlad Kulminski. Agenți de influență rusă nu sînt neapărat cei din slujba Serviciilor Secrete, ci au afinități care înclină opinia publică spre un anumit loc sau altul”, a precizat atunci Țîcu.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load