COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Viorel Melnic explică de ce apare în raportul Kroll (VIDEO)

Viorel Melnic explică de ce apare în raportul Kroll (VIDEO)

Deputatul Viorel Melnic, care apare în Kroll 2, recunoaște că a fost o persoană interpusă de Ilan Șor la Unibank. Melnic mai spune că el a fost rugat să îi fie folosit numele.

„Am fost acționar în bancă ceea ce nu înseamnă nimic. Am dat acordul să fiu acționar în bancă. Dar raportul Kroll a arătat mai mult acționarii decît beneficiarii. Eu am lucrat împreună cu Ilan Șor o perioadă. El m-a rugat să-mi folosesc numele. Am acceptat cum au făcut și alte persoane. Mi-am asumat ceea ce am făcut, dar beneficiarii finali îi aștept și eu ca toți”, a declarat Viorel Melnic.

Melnic mai spune că acest raport Kroll 2, care a fost publicat, se referă doar la modul în care s-au sustras banii. ”Beneficiarii sînt ascunși și chiar asta îmi pune foarte multe semne de întrebare”.


Drept urmare, Viorel Melnic pune la îndoială toată informația care este în raportul Kroll 2.

La alegerile din 24 februarie 2019, Viorel Melnic a candidat pe circumscripția din stînga Nistrului acumulînd 10836 de voturi.

Amintim că în 2015, fostul director al Serviciului Vamal Viorel Melnic a fost exclus din organele de conducere ale Partidului Socialiştilor din Republica Moldova. Dodon spunea că a luat această decizie, după ce a aflat despre implicarea lui Melnic în schemele frauduloase de la Banca de Economii, Banca Socială şi Unibank.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load