COVID-19 în MOLDOVA

Venediktov: Kozak s-a dovedit a fi un tehnocrat în problema Transnistriei și a Moldovei

Venediktov: Kozak s-a dovedit a fi un tehnocrat în problema Transnistriei și a Moldovei

Redactorul șef al postului de radio „Eho Moskvî” Alexei Venediktov a presupus că soluționarea problemelor privind cooperarea Moscovei cu noua guvernare ucraineană i-a fost încredințată lui Dmitri Kozak.

Reprezentantul special al Președintelui rus în Moldova și Transnistria a dat dovadă de succese mari în această direcție, a declarat jurnalistul în emisiunea „Gordon” de pe postul de televiziune ucrainean „NAȘ”.

„Cine este persoana noastră tehnocrată? Acesta este Dmitri Kozak. El s-a dovedit a fi tehnocrat în problema Transnistriei și a Moldovei, în ceea ce s-a primit recent în Moldova cu Statele Unite și Uniunea Europeană. Iar la voi (în Ucraina – nota red.), după cum am înțeles, este o persoană necunoscută cu un nume necunoscut pentru mine Ermak. Acești oameni ar trebui să comunice direct (dacă înțeleg corect) în toate problemele. Există domenii separate. Există o persoană pentru Donețk (respectiv Surkov), una pentru schimb de prizonieri (Mosskalkova și Denisov). Și dacă înțeleg corect, sînt Ermak și Kozak (pentru coordonare generală – nota red.)”, și-a împărtășit presupunerile Alexei Venediktov.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load