COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Vartanian: noi credem că președintele trebuie să aibă dreptul să fie membru de partid

Vartanian: noi credem că președintele trebuie să aibă dreptul să fie membru de partid

Deputatul PSRM consideră că în mai multe țări persoana care devine înaltul funcționar nu-și părăsește formațiunea politică.

Ceea ce este normal. Despre aceasta Gaik Vartanean a declarat în cadrul emisiunii "Importantul" cu Lilia Burakovskaya la TVC-21, informează eNews.

"Consider că amendamentul adoptat de guvernul precedent a trecut atunci pentru că Plahotniuc se temea de socialiștii și de președintele. Noi credem că acest amendament nu corespunde în totalitate aşteptărilor alegătorilor. În mai multe țări ale lumii, cei care sunt aleși în funcții superioare rămîn membri partidelor".

- Pe 17 decembrie 2017, CC a respins demersul lui Vlad Batrîncea că mandatul președintelui nu este compatibil cu calitatea de membru al partidului. Pentru ce să fie revizuit din nou? Aveți în vedere opțiunea existării alegerilor anticipate împreună cu cele prezidențiale?


"Nu este necesar ca alegerile să fie comune. Ele pot avea loc şi primăvara. Președintele a declarat că este gata să discute cu partidele de dreapta, blocul ACUM, să anuleze relațiile, dacă nu poate fi formată o nouă relație, să se ocupe de dezertorii, să încerce să găsească o opțiune pentru a organiza alegerile cît mai repede posibil".

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load