COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Va fi înlocuită Viorica Dumbrăveanu la conducerea Ministerului Sănătății? Răspunsul lui Dodon

Va fi înlocuită Viorica Dumbrăveanu la conducerea Ministerului Sănătății? Răspunsul lui Dodon

Președintele Igor Dodon a fost întrebat de reprezentanții presei dacă Viorica Dumbrăveanu va fi înlocuită la șefia Ministerului Sănătății, în cazul resetării coaliției de guvernare.

Oficialul a declarat că despre resetarea coaliției nu se discută, cu atît mai mult nu s-a pus problema schimbării ministrului. Potrivit lui, Viorica Dumbrăveanu a gestionat foarte bine criza din domeniul sănătății și merită

"Am spus și anterior, consider că dna Dumbrăveanu face față acestei stiuația complicate, a demonstrat că avem un profesioniat în fruntea Ministerului Sănătății. În genere discutăm, cel mai probabil o să înaintez la o distincție de stat - Gloria Muncii", a declarat el.


Demnitarul a remarcat că situația epidemiologică nu este atît de gravă, comparativ cu săptămînile precedente, iar acest lucru se datorează modului profesionist în care a fost gestionată criza.

"În ultimele zile, numărul de cazuri zilnice s-a redus practic de două, ori, cînd în majoritatea țărilor din lume și chiar țări vecine se atestă antirecorduri. În Moldova acest vîrf l-am trecut și mergem în scădere, este și datorită strategiei corecte a Ministerului", a comentat Dodon.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load