COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Usatîi s-a întîlnit cu finul oligarhului fugar Plahotniuc

Usatîi s-a întîlnit cu finul oligarhului fugar Plahotniuc

Primarul de Bălți, liderul "Partidului Nostru", Renato Usatîi, s-a întîlnit cu Dorin Damir – finul fostului președinte al Partidului Democrat din Moldova, oligarhul fugar, Vladimir Plahotniuc.

Despre aceasta Renato Usatîi a relatat, printre altele, în cadrul unui interviu în cadrul emisiunii "Politica" cu Natalia Morari la TV8, transmite Noi.md.
Potrivit observatorilor, această mărturisire a lui Renato Usatîi a fost cea mai mare senzație a acestui interviu.

Renato Usatîi a vorbit în cadrul interviului că acum cîteva zile el s-a întîlnit cu Dorin Damir, cu care a discutat despre "ceea ce acum e prea devreme să vorbim".


S-ar părea - nimic neobișnuit, doar că Dorin Damir nu este doar finul fostului președinte al PDM și oligarhului fugar Vladimir Plahotniuc, dar și fosta persoană de legătură între Plahotniuc și oamenii din justiție și ex-șeful structurii de forță a oligarhului fugar.

Recent, liderul PPDA, Andrei Năstase, l-a acuzat pe Dorin Damir că acesta continuă să influențeze sistemul judecătoresc chiar și după fuga lui Vladimir Plahotniuc din Moldova. Năstase declară că Damir are legături cu persoane care dețin funcții importante în Procuratura Generală și blochează investigarea unor dosare.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load