„Urmașii lui Ștefan” sprijină noua putere politică de la Chișinău (DOC.)

„Urmașii lui Ștefan” sprijină noua putere politică de la Chișinău (DOC.)

Mișcarea de Tineret „Urmașii lui Ștefan” condamnă cu vehemență dualismul puterii politice de la Chișinău și incertitudinea în ziua de mîine, provocată de fosta guvernare și Partidul Democrat din Moldova.


Într-o declaraţie, membrii mişcării condamnă acţiunile Curţii Constituţionale din ultima perioada, cerînd, totodată, demisia de onoare a membrilor acesteia. La fel, Mișcarea de Tineret „Urmașii lui Ștefan” le sugerează celor din PDM să "conștientizeze gravitatea acțiunilor pe care le comit, precum și pericolul pe care îl provoacă prin tulburările sociale și blocarea instituțiilor de stat organizată de ei și să purceadă, în spiritul democrației, la transferul pașnic al puterii politice către noua guvernare".


"Reiterăm că susținerea națională și internațională a noii puteri de la Chișinău nu poate fi ignorată de oricare partid, politician sau grup politic din țara noastră. Moldova tranzitează o perioadă politică turbulentă, iar îndemnul nostru către politicieni este să-i pună capăt cît mai rapid. Poporul așteaptă de la politicieni nu război politic, ci eficiență. Avem nevoie de unitate națională, și nu de ură, avem nevoie de coeziune socială, și nu dezbinare politică", se arată în declaraţia Mișcării „Urmașii lui Ștefan”.


Totodată, membrii mişcării îi îndeamnă pe cetăţenii ţării noastre să fie uniţi "în jurul intereselor naționale ale poporului moldovenesc și împotriva oligarhiei".Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load