X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Unde nu mai apare Țuțu după acuzațiile grave care i se aduc

4 iul. 2019,, 12:31   Politică
5719 1

Deși a promis că va reveni cu proiecte sociale pentru oameni, fostul deputat democrat Constantin Țuțu a dispărut din vizorul public și chiar de pe rețelele de socializare.

Acesta și-a șters toate postările de pe contul de Facebook și toate fotografiile de pe Instagram, acolo unde era foarte activ și cu noutățile la zi.

Constantin Țuțu a apărut în fața presei ultima data la 8 iunie curent, cînd alături de alți democrați instala corturi în fața instituțiilor statului, atunci cînd la Chișinău se crease o nouă coaliție de guvernare și se învestise un nou Guvern.

Ulterior, după ce PD a recunoscut pierderea guvernării și a cedat, Țuțu nu a mai fost văzut.

La 20 iunie, fostul șef al MoldAtsa, Sorin Stati, declara că Țuțu, alături de Dorin Damir, Constantin Botnari, Gheorghe Cavcaliuc și alții, a fost implicat în scheme de contrabandă.


Potrivit lui Stati, Constantin Țuțu ar fi fost „responsabil de contrabanda cu țigări în cantități mari cu Romînia”. Democratul nu a venit atunci cu nicio reacție.

La data de 26 iunie, Ministerul Afacerilor Interne din Federația Rusă anunță că democratul Constantin Țuțu și fostul său lider de partid, Vlad Plahotniuc, sînt anchetați în Federația Rusă pentru trafic de droguri, într-un dosar care a început încă în anul 2012.

La 27 iunie curent, pe contul de Instagram al fostului deputat nu se mai regăsea nicio fotografie cu Partidul Democrat sau alături de alți membri PD, deși campania electorală abundase în fotografii.

Astăzi, pe contul de Instagram al lui Constantin Țuțu, unde îl urmăresc peste șapte mii de utilizatori, nu mai e nicio fotografie cu democratul, ci doar două fotografii care aparțin altcuiva.

Și de pe contul personal de Facebook au dispărut toate fotografiile și postările.

Arhiva postărilor și fotografiile a rămas doar pe pagina acestuia de pe Facebook.

Am încercat să-l contactăm pe Constantin Țuțu pentru a ne spune de ce a dispărut de pe rețelele de socializare și mai ales cum comentează acuzațiile grave care i se aduc, acesta însă are telefonul deconectat.

Există zvonuri care spun că democratul ar fi părăsit Republica Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?