Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Unde a dispărut Ștefan Gațcan? Informații de ultimă oră

1 iul. 2020,, 15:10   Politică
4749 4

După ce Ștefan Gațcan a anunțat că își depune mandatul de deputat al Parlamentului Republicii Moldova, mai mulți actori politici din cadrul Pro Moldova printre care Sergiu Sîrbu au declarat că acesta a fost sechestrat și impus să semneze cererea de demisie.

Potrivit deputatului socialist Nicolae Pascaru, Ștefan Gațcan a venit singur la ședința Biroului Permanent iar discuțiile s-au dus pe un ton liniștit și decizia de a-și depune mandatul de deputat este una chibzuită și asumată.

Acesta spune că nu știe unde se află în aceste momente fostul deputat însă a precizat că acesta nu a fost nici sechestrat și nici supus presiunilor.

”Cei de la Pro Moldova nu fac altceva decît să se victimizeze. Ei își doresc destabilizarea situației în țară și închiderea dosarului furtului miliardului. Ștefan Gațcan a venit singur la ședința Biroului Permanent, iar discuțiile s-au dus pe un ton liniștit. El a menționat că decizia de ieri a luato în urma mai multor presiuni și șantajuri venite din parte grupului Pro Moldova. Acesta pleacă din politică, dar rămîne alături de echipa PSRM”, a declarat Pascaru pentru Noi.md.

Precizăm că Ștefan Gațcan și-a depus astăzi mandatul de deputat, la o zi după ce a migrat de la socialiști la grupul lui Candu.


Revenim cu detalii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?