TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un prim candidat înregistrat pentru șefia municipiului Bălți

Un prim candidat înregistrat pentru șefia municipiului Bălți

Pentru funcția de primar de Bălți, din partea Partidului Socialiștilor va candida Alexandr Nesterovskii. Acesta a depus documentele pentru înregistrare la Consiliul electoral de circumscripție, transmite unimedia.info.

„Am depus și documente candidaților pentru consilieri municipali. În total sînt 40 de persoane. Ca persoană care locuiește în Bălți, care și-a petrecut tinerețea aici și care nu va pleca de aici, îmi pasă de soarta orașului. Ca toți ceilalți, în fiecare zi mă confrunt cu problema transportului, problema cîinilor, problema tarifelor pentru locuințe și servicii comunale, construcții neclare în parcuri și promisiuni neîndeplinite. Sînt sigur că echipa mea și cu mine avem suficientă experiență pentru a opri haosul și devastările care au avut loc în orașul nostru în ultimele decenii”, a declarat candidatul PSRM.

La alegerile locale anticipate, candidatul PSRM pentru șefia Primăriei din Bălți a fost Alexandr Usatîi, care a acumulat 19% din voturi. Alegerile au fost cîștigate atunci de Nicolae Grigorișin, membru al Partidului Nostru.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load