Un grup de angajați ai MAI spun că susțin Guvernul Sandu: „Nu vă temeți! Știu că sunteți demni!” (VIDEO)

Un grup de angajați ai MAI spun că susțin Guvernul Sandu: „Nu vă temeți! Știu că sunteți demni!” (VIDEO)

Un grup de angajați ai Inspectoratului Național (INI) de Investigații al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au făcut o declarație publică în care spun că recunosc Guvernul Sandu și își îndeamnă camarazii să facă la fel.

Șeful Direcției nr. 6 a Inspectoratului Național de Investigații, Anatolie Macovei: „Eu din partea mea și din partea colegilor vă spun că noi recunoaștem Guvernul condus de Maia Sandu. Facem un apel față de toți colegii să ne urmeze exemplul ca să evităm ciocniri, dezordini în masă altercații. Facem apel față de părinți, frați, surori, rude, tuturor angajaților Poliției și structurilor de forță care astăzi sunt impuși să îndeplinească niște ordine nelegitime, să se ocupe de niște treburi murdare. Fiți cu noi. Noi nu ne temem. Eu nu mă tem. Sînt veteran de război, activez de mulți ani în Poliție și mă uit în ochii tuturor și să spun să nu vă temeți. Știu că sunteți mulți, sunteți demni!”.

Iurie Tașcu, locotenent-colonel, ofițer principal: „Stimați colegi, stimați veterani, vă chem la verticalitate. Recunoaștem Guvernul nou format. Astăzi toată ziua am fost implicat în serviciu, în afara Guvernului, în spatele Guvernului, unde știu că toți colaboratorii, majoritatea, au fost sufocați. Pentru ce și cum? Rămâne de văzut. Nu vă temeți, aveți curaj. Îndemn colaboratorii din Brigada Fulger, unde am activat mulți ani, mulți mă cunosc, îi îndemn, capul sus și demnitate”.

Alături de angajații INI fost și noul șef al Inspectoratului General de Poliție (IGP) Gheorghe Balan, numit în funcție ieri de membrii Cabinetului de Miniștri, condus de Maia Sandu, și deputatul din Blocul ACUM, Chiril Moțpan.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load