COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un deputat „Pro-Moldova” recunoaște că s-a văzut cu Plahotniuc în SUA. Ce au vorbit

Un deputat „Pro-Moldova” recunoaște că s-a văzut cu Plahotniuc în SUA. Ce au vorbit

Deputatul grupului parlamentar „Pro-Moldova” Vladimir Cebotari recunoaște că s-a văzut cu Vladimir Plahotniuc în Statele Unite ale Americii. Legislatorul a spus în cadrul emisunii „Puterea a Patra” de la N4 că întîlnirea a avut loc în vara anului trecut.

Întrebat dacă a fost în SUA după luna iunie 2019, cînd Vladimir Plahotniuc a părăsit Republica Moldova, deputatul a declarat: „Da am fost în state, m-am văzut cu Vladimir Plahotniuc. -În Miami? -Da ce mai contează. -Cînd ați revenit în Chișinău le-ați spus autorităților că va-ți văzut? -Dar el avea atunci vreun statut?”, a întrebat Cebotari.

Deputatul a declarat că a fost singur în SUA și nu a stat la Plahotniuc acasă, ci s-au întîlnit într-un local. „Dumnealui știind că sînt acolo mi-a dat un sunet. A fost o discuție fără angajamente”, a precizat legislatorul. Totodată, alesul poporului a refuzat să spună dacă s-a văzut Pavel Filip cu Vladimir Plahotniuc.


Vladimir Cebotari este de părere că mai este mult timp pînă ca Vladimir Plahotniuc să fie expulzat din Statele Unite ale Americii. „El poate fi deportat în una din țări al cărui cetățean este, nu neapărat în Republica Moldova. Dacă va fi deportat, Plahotniuc poate alege țara”, a declarat deputatul.

Amintim că Ambasada SUA la Chișinău a confirmat, la solicitarea TV8, că Vladimir Plahotniuc se află în state și că în prezent se întreprind măsurile necesare pentru a fi deportat.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load