Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3987

Un deputat PAS recunoaşte deschis războiul cu PPDA: Noi sîntem entități politice diferite

6 feb. 2020,, 16:01   Politică
3099 0

Sprijinul pe care PPDA ar putea să-l acorde candidatului independent Grigore Cobzac, la alegerile parlamentare noi din circumscripţia Hînceşti, nu este privit cu ochi buni de cei de la PAS.

Deputatul Virgiliu Pîslariuc regretă faptul că Grigore Cobzac a decis să candideze şi spune că cele două componente ale blocului ACUM trebuie să opteze pentru Olesea Stamate, propusă de PAS.

„Deocamdată există un singur candidat, cel al PAS-ului. Dl Cobzac s-a înregistrat ca independent. Da, regret, a fost opțiunea domniei sale și nouă ne pare rău...”, adeclarat Virgiulu Pîslariuc, într-un interviu pentru Europa Liberă.

În acelaşi interviu, Pîslariuc spune că divergenţele dintre PAS şi PPDA sînt fireşti.

„Noi sîntem entități politice diferite și asta este firesc. Noi pledăm pentru un sistem democratic, în care fiecare trebuie să vină cu ofertele proprii, dar în momentul în care noi va trebui să facem o alegere, pentru că noi înțelegem cît de importante și cruciale sînt aceste alegeri prezidențiale, noi vom încerca să găsim un numitor comun și să găsim candidatul cu cele mai mari șanse.”, a precizat deputatul PAS.


Amintim că deputatul Virgiliu Pîslariuc, care şi-a început astăzi activitatea parlamentară, aaderat astăzi la fracţiunea Partidului Acţiune şi Solidaritate. Pîslariuc i-a luat locul fostului deputat PPDA, Serghei Cataranciuc, care a decedat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?