TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un consultant al comisiei parlamentare de anchetă, urmărit de persoane necunoscute

Un consultant al comisiei parlamentare de anchetă, urmărit de persoane necunoscute

Un consultant din cadrul comisiei parlamentare de anchetă care investighează concesionarea aeroportului acuză că a fost urmărit de persoane necunoscute.

Anunțul a fost făcut de președintele comisiei securitate națională, apărare și ordine publică, Chiril Moțpan, care a spus că a primit o plîngere în acest sens. A refuzat să dea numele semnatarului, dar a menționat că a sesizat deja instituțiile competente.

Potrivit plîngerii depuse, consultantul a acuzat că, în data de 22 sau 23 august curent, a depistat o persoană necunoscută care îi fotografia sau filma automobilul său din parcarea de la birou. Ulterior, după o vizită la Parlament, din 29 august, a observat, din nou, o persoană în apropierea mașinii sale. „M-a urmărit atent, folosea telefonul, îndreptîndu-l periodic în direcția autoturismului. M-a urmărit pînă am plecat”, a relatat în plîngere.


Chiril Moțpan a refuzat să facă public numele persoanei. „Este vorba de un specialist într-un anumit domeniu, care poate oferi consultanță absolut necesară comisiilor respective”, a spus el.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load