X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Un consultant al comisiei parlamentare de anchetă, urmărit de persoane necunoscute

5 sep. 2019,, 13:10   Politică
2861 0

Un consultant din cadrul comisiei parlamentare de anchetă care investighează concesionarea aeroportului acuză că a fost urmărit de persoane necunoscute.

Anunțul a fost făcut de președintele comisiei securitate națională, apărare și ordine publică, Chiril Moțpan, care a spus că a primit o plîngere în acest sens. A refuzat să dea numele semnatarului, dar a menționat că a sesizat deja instituțiile competente.

Potrivit plîngerii depuse, consultantul a acuzat că, în data de 22 sau 23 august curent, a depistat o persoană necunoscută care îi fotografia sau filma automobilul său din parcarea de la birou. Ulterior, după o vizită la Parlament, din 29 august, a observat, din nou, o persoană în apropierea mașinii sale. „M-a urmărit atent, folosea telefonul, îndreptîndu-l periodic în direcția autoturismului. M-a urmărit pînă am plecat”, a relatat în plîngere.

Chiril Moțpan a refuzat să facă public numele persoanei. „Este vorba de un specialist într-un anumit domeniu, care poate oferi consultanță absolut necesară comisiilor respective”, a spus el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?