COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ultima zi cînd mai pot fi publicate rezultatele sondajelor în cazul alegerilor din Hîncești

Ultima zi cînd mai pot fi publicate rezultatele sondajelor în cazul alegerilor din Hîncești

Comisia Electorală Centrală atenționează că astăzi este ultima zi cînd pot fi publicate rezultatele sondajelor de opinie cu tematică electorală, pentru alegerile parlamentare noi, din circumscripția electorală uninominală nr.38, municipiul Hîncești, care vor avea loc în această duminică, informează Noi.md.

Potrivit legislației electorale, rezultatele acestor sondaje pot fi date publicității cel tîrziu cu 5 zile înainte de ziua alegerilor. În perioada electorală, orice sondaje de opinie privind preferinţele politice ale alegătorilor pot fi efectuate numai cu condiţia înştiinţării prealabile a Comisiei Electorale Centrale.

Totodată, în ziua alegerilor, pînă la închiderea secțiilor de votare, se interzice a se publica în mass-media materiale, interviuri cu alegătorii, despre numărul de voturi întrunite de concurenții electorali pe parcursul zilei și despre șansele acestora, inclusiv rezultatele exit-poll-urilor.


Toate înștiințările despre desfășurarea sondajelor de opinie pot fi consultate pe pagina-web oficială a Comisiei, la rubrica „Alegeri parlamentare noi”.

Amintim că la 15 martie 2020, vor avea loc alegeri parlamentare noi în circumscripția electorală uninominală nr.38, mun. Hîncești.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load