COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ultima oră! Patru deputați PDM părăsesc partidul

Ultima oră! Patru deputați PDM părăsesc partidul

Patru deputați din Partidul Democrat au părăsit formațiunea. Este vorba de Elena Bacalu, Oleg Sîrbu, Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc care au depus o cerere în acest sens.

Ivanov spune că în urma discuțiilor care au avut loc la ultima sedință a fracțiunii PD a înțeles definitiv că nu mai sînt o echipă, capabilă să facă față provocărilor de ultima oră, iar luptele interne duc la dezintegrarea acestei formațiuni politice.

„Astăzi, împreună cu colegul Vladimir Vitiuc am decis să răspundem apelului fostului coleg Andrian Candu cu privire la necesitatea consolidării opoziției parlamentare în baza unui bloc de solidaritate națională. Nu mai avem timp de ezitări. Trebuie să acționăm prompt și urgent. Astfel, în vederea realizării în comun al dezideratului menționat supra, deputații în Parlament Vitiuc Vladimir și Ivanov Violeta, declarăm despre retragerea din majoritatea parlamentară, din fracțiunea parlamentară a PDM și din Partidul Democrat din Moldova! În acest sens acceptăm să aderăm la acest bloc unit al opoziției parlamentare”, se arată într-o postare pe pagina Violetei Ivanov.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load