TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ultima oră! Întreaga conducere PDM a demisionat. Cine va asigura interimatul

Ultima oră! Întreaga conducere PDM a demisionat. Cine va asigura interimatul

Toți vicepreședinții, dar și secretarul general al PDM și-au dat demisia. Anunțul a fost făcut de Pavel Filip în urma Consiliului Național al partidului.

Filip a subliniat că pe 27 iulie urmează să fie convocat Congresul democraților, întrunire în cadrul căreia vor fi aleși noii conducători, dar va fi schimbat și programul formațiunii, notează agora.md.


„Congresul extraordinar va avea loc pe 27 iulie. La acest congres care va fi organizat rapid, după petrecerera tuturor conferințelor din organizațiile teritoriale vom alege o nouă conducere a partidului. Nu doar o nouă conducere, dar și un nou program de reformare. Partidul rămîne a fi o forță politică puternică și absolut necesară pentru Moldova”, a declarat Filip.

Președintele interimar al PDM a adăugat că formațiunea din care face parte a fost întotdeauna o forță care echilibra lucrurile în stat:

„Astăzi avem o coaliție nefirească, formată din două extreme. Ulterior va fi nevoie de o forță politică care să echilibreze lucrurile, să garanteze suveranitatea și integritatea teritorială și să activăm în interesul oamenilor. Această forță nu mai poate fi PD în formula actuală. Pînă pe 27 iulie trebuie să facem o analiză și să schimbăm lucrurile”. Partidul Democrat a fost la guvernare din anul 2016. Democrații s-au retras în opoziție săptămîna trecută.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load