Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Ultima oră! Centrul Național Anticorupție are un nou director

31 iul. 2019,, 13:20   Politică
2515 0

Secretarul general al Aparatului Președintelui, Ruslan Flocea, a fost numit astăzi de Parlament în funcția de director al Centrului Național Anticorupție, notează Noi.md.

Candidatura lui Flocea a fost aprobată cu votul a 72 de deputați, inclusiv a celor democrați. El a fost numit în funcție pentru un mandat de cinci ani, după ce a acumulat cel mai mare punctaj în cadrul concursului organizat de Comisia juridică a Parlamentului.

Imediat după aporbarea hotărîrii, Ruslan Flocea a depus jurpămîntul în fața deputaților.

"Vă mulțumesc pentru încrederea acordată: o să depun tot efortul ca instituția să obțină rezultate și ca totul să fie în strică conformitate cu legislația", a declarat Flocea de la tribuna Parlamentului.

Spicherul Zinaida Greceanîi i-a cerut noului director CNA să se ghideze în activitatea sa doar de interesele cetățenilor.


"Să nu uitați nici pentru un minut că dvs. ați depus jurămîntul în fața poporului R.Moldova și asta doar să vă fie călăuză în activitate", a remarcat Greceanîi.

Menționăm că Ruslan Flocea a acumulat cel mai mare punctaj oferit de membrii comisiei de profil. Pe locul doi și trei s-au plasat Cristina Țărnă și Vitalie Verebceanu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?