Tulbure: Filip ar trebui să se căiască, dar nu să vorbească despre „realizările” sale

Tulbure: Filip ar trebui să se căiască, dar nu să vorbească despre „realizările” sale

Partidul Democrat vrea astăzi să se reabiliteze pentru ca acesta să fie perceput ca  partid de opoziție, care promovează principii democratice. Iar Pavel Filip este implicat direct în uzurparea puterii de stat, fiind la conducerea unui guvern de marionete.

Această opinie a fost exprimată pentru eNews de către analistul politic Alexei Tulbure, comentînd recentele declarații ale fostului șef al Cabinetului de miniștri despre „creșterea democrației” și „libertățile” în perioada conducerii PDM.

”Dacă domnul Filip ar avea măcar puțină rușine, acum ar trebui să iasă și să-și ceară iertare pentru participarea la activitățile grupării criminale condusă de Vlad Plahotniuc. Și nu există nici o modalitate de a vorbi despre „realizările” lor. Eu sînt convins că Pavel Filip este implicat direct în uzurparea puterii, fiind la conducerea unui guvern de marionete, ale cărui decizii au fost luate în biroul lui Plahotniuc. Filip era doar un executant ascultător al tuturor inițiativelor nebunești. Și eu sînt convins că el trebuie să răspundă pentru asta în fața legii”, a spus Alexei Tulbure.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load