TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Țîrdea: Voi face tot posibilul să vin la filmul despre crimele lui Plahotniuc

Țîrdea: Voi face tot posibilul să vin la filmul despre crimele lui Plahotniuc

Deputatul din Partidul Socialiștilor din Moldova, analistul politic Bogdan Țîrdea, a spus că va face tot posibilul pentru a veni la vizionarea filmului despre crimele lui Vladimir Plahotniuc, transmite Noi.md.

„Tocmai am aflat că slujitorul credincios al lui Plahotniuc, V. Bilețchii, m-a invitat la vizionarea filmului despre crimele lui Stalin. Informez cetățenii că cu cîteva ore în urmă, imediat ce m-am întors din Kazastan, am și plecat prin raioane. De aceea nu pot participa. Dar dacă Bilețchii mă va invita la vizionarea unui film despre crimele stăpînului său - Plahotniuc, voi face tot posibilul să vin. Vorbesc despre furtul miliardului, aeroport, otrăvirea copiilor în școli, atacuri raider”, a scris Bogdan Țîrdea pe pagina sa de socializare.

„La rîndul meu, îl invit pe Bilețchii să aducem împreună un omagiu celor 380.000 de evrei care au căzut victime ale Holocaustului în perioada lui Antonescu. Această zi este sărbătorită pe 9 octombrie în România, ca urmare a recomandărilor comisiei lui Ellie Wiesel, care a documentat toate aceste crime în 2003”, a declarat deputatul PSRM.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load