Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Țîrdea: Plahotniuc va folosi o parte din deputații PDM într-un joc, împreună cu Sandu

20 feb. 2020,, 17:00   Politică
5148 9

Fostul lider al Partidului Democrat din Moldova, Vladimir Plahotniuc, vrea să folosească acum majoritatea deputaților PDM în jocul său, împreună cu Maia Sandu și alții pentru a merge împotriva președintelui, a Guvernului, organizînd fie căderea acestuia, fie proteste în masă.

De această părere este deputatul din partea Partidului Socialiștilor, politologul Bogdan Țîrdea, în cadrul emisiunii "Glavnîi vopros" cu Iulia Fiodorova la NTV-Moldova, informează eNews.

"Astăzi toată lumea vede jocul lui Plahotniuc și Șor. Și Candu este cu ei. Acestea sînt contractele dintre televiziunile lui Șor și Plahotniuc privind închirierea studiourilor, acestea sînt acțiunile lor comune. Adică, Șor și Plahotniuc au o afacere comună care nu are nimic în comun cu alți deputați PDM", a menționat Bogdan Țîrdea.

Deputatul PSRM consideră că oligarhului nu-i pasă de PDM, iar el a arătat acest lucru atunci cînd a fugit și a lăsat toată lumea în voia sorții, iar majoritatea oamenilor înțelege acest lucru, inclusiv cei din teritoriu.

"Încă un moment. Plahotniuc și, respectiv, Candu, au interese politice pentru a participa la un Joc sau altul mare. Vor să destabilizeze acest guvern, să-l ducă la cădere, fie prin vot, fie prin proteste. Ei îl cheamă pe Usatîi, ACUM. Se spune că acum va anunța despre asta și Șor. Iar grupul lui Candu s-a supărat și s-a activizat, pentru că acum o lună, dl procuror general s-a adresat la Biroul Interpol pentru a-l anunța pe Plahotniuc în căutare internațională. Iar acum o săptămînă pe panou au apărut poze cu Plahotniuc-Șor", a menționat deputatul PSRM.


Politicianul este convins că Plahotniuc vrea să folosească majoritatea deputaților în jocul său împreună cu Sandu și alții pentru a merge împotriva președintelui și a Guvernului. Votarea Declarației de integrare europeană este primul pas. Și dacă această combinație nu va funcționa, vor aduce oamenii la proteste.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?